Sarviorvokit

Sarviorvokit

Silloin kun ulkohommat alkavat, sisätilat jää huomiotta. Sisällä käydään vain nukkumassa ja syömässä. Sen kyllä huomaa siivostakin 😆 Siitä pitää huolen tuo meidän taapero. Sekunneissa saa semmoisen siivon aikaiseksi, että helpommalla pääsee kun ”asutaan” ulkona 🤣 Ruokapuolikin on hoidettu useimmiten ulos. Kirppislöydöistä tulossa kuvia siis myöhemmin. Nyt kun sää sallii niin ollaan ulkosalla kasvihuoneen sekä kasvimaan kimpussa. Peruna, sipuli, porkkana ja punajuuri istutettu. Ja tomaatit laitettu kasvihuoneeseen. Vielä avomaankurkun taimet puuttuu.

Sarviorvokit

Orvokeista suosikkejani ovat nämä sarviorvokit. En ole uskaltanut kesäkukka-amppeleita vielä hankkia kun seuraavat viikot näyttää kylmää. Oisin niin toivonut lämpimien päivien jatkuvan.

Sarviorvokit kestävät pientä pakkasta ja ovat kestävyydeltään parempia kuin normaali orvokki. Näitä ei ole pakko edes nyppiä kuten isokukkaista orvokkia, mutta minä otan kukkineet kukat pois niin kukkivat pitkälle syksyyn asti. Ostin myös yhden syötävän orvokin. Saa kakkujen päälle koristeita kesän juhliin.

Sarviorvokit
Sarviorvokit
Kasvihuone
Sarviorvokit

Tällä viikolla oli pihalla ehkä parasta tuomen kukkiminen ja vastaleikatun nurmikon tuoksu 💚 Kesän eka kerta ja yhtä huumaava tuoksu joka vuosi. Mikä tuoksu tuo sulle kesän? Mukavaa loppuviikkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

2 kommenttia “Sarviorvokit

    1. Voi pionit 🩷 Ihan mun lempparikukkia kukkapenkeissä ❤️ Vielä ovat kovin pieniä nuo minun, n.10cm mittaisia, mutta kyllä ne sieltä heinäkuussa kukkii niinkuin joka vuosi. Hyvää kesää sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *