Juhannus 2023

Juhannus

Tiedättekö kun on tehnyt melkein kuukauden putkeen töitä ylitöineen, sitä on juhannuksen parin päivän vapaan ansiosta niin sippi ettei jaksa kuin lillutella varpaita paljussa. Jos sitäkään 🤣 Eli ei sen kummempia juhannussuunnitelmia täällä. Mies lupasi huolehtia ruoka- ja juomapuolesta. Hänellä kun alkoi jo kesäloma.

Istun tässä terassilla kanojen ja hyttysten seurana, kun muut touhuaa omiaan. Aukaisin just kylmän Breezerin tuohon pöydälle ja kohta käyn leikkaamassa palan lohivoileipäkakkua lautaselle. (Ai niin teinhän mä ton kakun eilen illalla!) Eilen tuli kaatamalla vettä ja äsken aurinko vilahti pilvien lomasta. Jospa me saataisiin vielä ihan kiva juhannussää niin jaksaa lillutella niitä varpaita. Oikein hyvää juhannusta teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *