Helpot retkieväät

retkieväät

Me lähdetään yleensä retkelle hetken mielijohteesta ja käydään aika usein eri laavuilla. Uudet paikat on aina mielenkiintoisia ja hyviin retkipaikkoihin palaa mielellään uudestaankin. Nyt valikoitiin kolmen kilometrin lenkki, jonka päässä oli laavu ja nuotiopaikka. Helpot retkieväät on kaiken a ja o, kun 3-vuotias on matkassa mukana. Hän jaksoi hyvin kävellä koko reitin ja söi puolukoita mahan täyteen jo ennenkuin ehdittiin eväät syödä.

Retkieväät

Helpot retkieväät

Tämän retken evääksi valikoitui tällä kertaa helpot quesadillat. Eli tortillojen yhteen kulmaan kasataan valmiiksi pilkotut täytteet ja taitellaan puolikuun muotoon. Tarvitset täytettyihin quesadilloihin tortilloita, tomaattikastiketta, juustoa, yrttejä, kirsikkatomaattia, vuolukanaa tai kebabbia ja me aikuiset laitettiin täytteeksi myös jalopenoja. Tomaattikastikkeen tein kotona valmiiksi rasiaan. Kastikkeeseen laitoin Mutti-tomaattimurskaa, ketsuppia, mustapippuria ja valkosipulia. Raastoin juuston valmiiksi ja quesadillat tarvi vain kasata nuotiolla valmiiksi. Paistetaan molemmin puolin rapeiksi ja eikun nauttimaan kahvin kera. Helpot ja nopeat retkieväät.

Helpot retkieväät
Retkieväät
retkieväät
retkieväät
Retkieväät
retkieväät
Retkieväät

Seuraava retkikohde on jo mielessä. Ihana kun tuo pienimmäinenkin jaksaa olla retkillä mukana ja innostuu uusista paikoista. Ensi kerralla vaihdan lenkkarit kumppareihin, jos vettä on tullut näin rankasti mitä nyt on satanut. Oli nimittäin sukat ja kengät ihan märkänä kun päästiin laavulle. Sai kuivatella sukkia pitkään ennenkuin pääsi jatkamaan matkaa. Mutta kyllä mä nautin maisemista ja tunnelmasta, vaikka litimärissä kengissä!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *