Rippijuhlat – Juhlateltta

Esikoisen rippijuhlat olivat viime kuussa ja meille sattui lämmin sää sille päivää. Kirkossa oli välillä jopa liiankin lämmin. Esikoinen oli niin kauniina valkoisessa juhlamekossaan ja pitkissä, vaaleissa kiharissa hiuksissaan. Herkistyin jo siinä vaiheessa kun näin tyttöni kävelevän kirkon ovista sisään. Huomasin, että jännitys paistoi kasvoilta, mutta pieni hymy irtosi äidille 🤍 Tyttö sai valita yhden kummeistaan siunaamaan hänet alttarille ja hän valitsi minun parhaan ystäväni. Ollaan oltu parhaita ystäviä 80-luvulta lähtien ja molemmat ollaan toistemme lasten kummeja. Siinä herkistyin uudestaan.

Kun konfirmaatiotilaisuus oli ohi, isoset alkoivat taputtaa ja koko kirkko taputti. Ihan uutta mulle, en ole ennen tälläisesta kuullutkaan, että kirkossa taputetaan mutta minusta aivan huippu juttu! Ulkona onnitteltiin halauksin rakasta tyttöä koko juhlaporukan kanssa. Päivä oli täynnä hymyä, iloa ja naurua. Paljon tuli otettua kuvia muistoiksi. En voi käsittää, että mulla on jo näin iso tyttö. Niin rakas, empaattinen, järkevä, rehellinen, ystävällisin ja toiset huomioon ottava nuori 🤍 Huh 😭 Kyllä äiti on sinusta ylpeä!

Rippijuhlat juhlateltta
Rippijuhlat juhlateltta
Rippijuhlat juhlateltta
Rippijuhlat juhlateltta
Rippijuhlat juhlateltta

Juhlateltta

Olimme varautuneet etukäteen sateisiin tuolla meidän juhlateltalla. Vesisadetta ei tullut ja aurinko paistoi koko päivän, mutta juhlateltta oli käytössä koko ajan. Koristelemalla teltan, siitä sai todella kauniin ja tunnelmallisen. Olisi toki voinut käyttää ihan noinkin. Täältä näet enemmän kuvia rippijuhlista ja mitä meillä oli tarjottavana.

Muistelin tänään viimeksi päivää ja tuli niin ihania hetkiä mieleen. Meillä kun on yläasteen alettua ollut paljon mietittävää ja murheita. Kiusaamista koulussa ja vapaa-ajalla. Välillä ei voi käsittää, että joku on niin ilkeä että tahtoo toiselle pahaa. En tiedä onko se kateutta, ilkeyttä, oman pahan olon purkamista vai sitä, että meidän tyttö on liian kiltti eikä koskaan sano toiselle pahaa. Mikä saa toisen kiusaamaan? Tuona päivänä ei annettu pienintäkään ajatusta kiusaajalle. Itsellä on ollut valtava huoli tytön jaksamisesta ja oon tehnyt kaikkeni, että teen stopin kiusaamiselle. Luojan kiitos nyt näyttää siltä, että kiusaaminen on loppunut ja ysiluokan tyttö saa käydä rauhassa.

Rippijuhlat juhlateltta
Rippijuhlat juhlateltta
Rippijuhlat juhlateltta
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *