Minun elämäni aakkoset

Keskiviikkoista huomenta kaikille! Sain haastavan haasteen Miialta Oma Koti Valkoinen-blogista, kiitos Miia <3 Haasteessa kerrotaan vapaamuotoisesti elämäni aakkosista. Haastavan tästä teki se, että kaikkiin aakkosiin en millään meinannut keksiä sanoja ja niitä pitikin miettiä tovi 🙂 Suurin osa oli kuitenkin heti mielessä ja ne kirjoitinkin ensin, vaikeimmat kirjaimet jätin viimeiseksi. Tässä tulee minun listani ja joukossa saattaa olla paljastuksiakin.

A= Aviopuolisoni <3 

B= Bloggaaminen. Noin viisi vuotta sitten kun aloitin blogin ja kirjoitin ensimmäisen postauksen, niin en ollut yhtään miettinyt sitä sen pidemmälle, hetken mielijohteesta vain aloitin ja tässä sitä edelleen ollaan. Silloin sisustusblogeja oli hurjan paljon vähemmän kuin nykyään. En osaisi edes veikata miten paljon sisustusblogeja on nykypäivänä? Jokaiselle löytyy varmasti mieluista luettavaa 🙂

C= Calsium. En juo maitoa joten syön päivittäin kalkkitabletin. Vaikken juo maitoa, niin juustot, rahkat ymt. ovat herkkuani.

D= DIY. Voi että rakastan tehdä Diy-juttuja ja erityisesti luonnosta poimituista tarvikkeista syntyy vaikka mitä kivaa.

30.jpg

E= Espanja. Espanjassa kävimme lomalla viimeksi ja seuraava loma on jo suunnitteilla, suuntana ehkäpä Italia 🙂

3.jpg

F= Fitrahka. Rahkoista paras, niin hyvää että voisin syödä yliannostuksen proteiinia 😀 Nyt on tullut samalta valmistajalta myös maustettuja versioita, lempparini on vanilja.

G= Gym. Kuntosali. Löysin innostukseni uudelleen salilla käymiseen lasten syntymien jälkeen ja puolisen vuotta olen nyt treenannut 2-3krt/vko. Mikä sen ihanampaa kuin tulla kovan treenin jälkeen kotia 🙂

H= Hieronta. Käyn säännöllisesti hierojalla ja ilman sitä hartiat ja niska jumittuvat heti. Hieronnasta huolimatta niska on nyt taas ihan jumissa, mutta jospa se helpottaisi kun ensi viikolla pääsen hierojalle.

I= Iskä <3

J= Juokseminen. Viime kesänä aloin juoksemaan ja otin myös musiikin mukaan juoksureissuille, musiikki tekee juoksemisesta vielä kivempaa!

K= Kuume, ei mikään tavallinen kuume vaan vauvakuume. Olisipa ihana sellainen suloinen pieni poika tai tyttö, joka herättäisi yöllä <3 On se hassua kun miettii noita yöherätyksiä.. silloin kun lapset olivat pieniä ja heräsivät monta kertaa yöllä, sitä toivoi että voi kunpa joskus saisi nukkua ja nyt kun saa nukkua toivoo että olisi joku pieni joka herättäisi öisin 🙂

L= Luonto ja maisemat.Tämä kuva on otettu ihan meidän kodin läheltä. Voisin kuvailla vaikka kuinka ympäristöä ja luontoa, aina ei vain kamera satu olemaan mukana joten tämäkin kuva räpsäisty kännykällä.

2.jpg

M= Musiikki kuuluu jokapäiväiseen elämääni. Eniten iskee suomalainen musiikki ja Suomipopilta kuuluu hyvää musiikkia, mitä kuuntelenkin päivisin.

N= Nuoruus. Voi niitä aikoja.. silloin mentiin ja koeteltiin äidin hermoja. Moni onkin sanonut että olen ollut melkoinen tapaus 😀 Tein juuri toisin mitä minulle sanottiin. Nyt ymmärrän äidin huolen ja toivon että omien lasten kanssa ei tarvitsisi kokea samanlaista.

O= Oma aika. Pienten lasten äitinä sitä tarvitsee myös omaa aikaa ja yleensä silloin lähden salille, lenkille tai olen vain yksin kotona ja järjestelen paikkoja. Jopa siivoaminen rentouttaa!

P= Perhe, maailman tärkein ja rakkain. Niin onnellinen olen heistä <3

5.jpg

Q= Quattro Stagioni pizza, en tykkää.

R= Ruoka. Tykkään viettää aikaa keittiössä ja kokata. Ei syödä einesruokia vaan joka päivä itse tehtyä ruokaa. Ja salaatteja tehdään myös tosi paljon. Joskus viikonloppuisin voi herkutella esim. pizzerian pizzalla. Ja meillä myös leivotaan!

16.jpg

S= Siivoushullu?! Jos saisin päättää niin koti olisi aina siisti. Nykyään se on mahdottomuus ainakin lastenhuoneen osalta. En voi sietää pölyä tasoilla tai pölypalleroita lattialla, siksi olenkin vähintään joka toinen päivä siivousliinat ja mopit viuhuen menossa pyyhkimään tasoja ja lattioita.

60%20%285%29.jpg

T= Terveellisemmät elämäntavat. Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä enemmän tulee mietittyä terveellisempiä elämäntapoja. Aika terveellisesti kyllä tällä hetkellä eletäänkin 🙂

U= Unissapuhuja, olen minä! Puhun unissani ja tekstiä tulee paljon! Kotona se ei haittaa, mies on jo tottunut siihen ja aamulla saattaakin kysyä että mitäs unta näit kun puhuit sitä ja tätä 😀 Mutta kylässä ollessa ei yhtääään kiva ominaisuus 😀

V= Veljeni <3 Hurjapää, joka on onneksi rauhoittunut hieman nuoruusvuosistaan 😉 

W= white & black blogini. Nimi blogille syntyi siitä kun pidän mustasta ja valkoisesta, värit ovat edelleen lempivärejäni.

1.jpg

X= X-asentoon talvella lumihankeen ja lumienkeleitä tekemään. Lasten mieleen ja aikuistenkin!

Y= Ystävät <3 Ihanat, ihanat.

Z= Zzzz, uni maistuu joka yö vähintään 8h. En ikinä jaksaisi nousta aamulla ylös, jos nukkuisin vaikka kuuden tunnin yöunia. Olen myös iltavirkku ja aamutorkku 😀

Å= Åååååå.. Vähän kuin wau, saattaa päästä suustani kun ihastelen jotain 😀

Ä= Äiti <3

Ö= Ööö..joko tää loppu! Olipas vaikea keksiä noille erikoisemmille aakkosille sanoja 🙂

J / white & black - -

8 kommenttia “Minun elämäni aakkoset

 1. On muuten äärimmäisen haastava. Mulla on ollut tämä sama haaste tekeillä jo jonkin aikaa, kun ei vaan keksi! 😀

 2. Nämä aakkospostaukset on kyllä kivoja, itsekin joskus tehnyt. 🙂 <br />
  Hei, mikäs matto on tuossa siivous-kuvassa? Mistä olet löytänyt ja minkäkokoinen se on? Tosi ihana kuviointi ja jotain tuon tyyppistä haluaisin olkkariin… 🙂

  1. Matto on viimevuotinen ostos H&amp;M:ltä, koko on aika pieni muistaakseni 70x140cm. Meillä on kodarissa kaksi tuollaista mattoa. isompina näitä ei tainnut HM:ltä löytyäkään, harmi!

  1. Kiitos &hearts; kiva että tykkäsit! Kävin lukemassa sinun aakkoset ja ihana postaus oli, hyvin olit noihin erikoisempiinkin kirjaimiin löytänyt asioita 🙂 minä en millään keksinyt å,x ja z kirjaimiin 😀

 3. Ihania sinun aakkoset! 🙂 Nuo ååkkåset ja zetat oli minullekin haastavia. 🙂

  1. Niissä oli kyllä miettimistä 😀 Tätä oli mukava tehdä vaikka jotkut kohdat oli tosi vaikeita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *