Somistusta Jyskin uutuustuotteilla

Uusi ilme somistamalla, mikäs sen mukavampaa kun pienillä muutoksilla raikastuu koko tila! Musta, kulta ja valkoinen ovat tämän hetken suosikkivärini sisustuksessa niin kuin viime postauksessa kerroin. Jyskiin on saapunut uutuustuotteita ja pääsin heidän tuotteillaan somistamaan wc-tilaamme. Sieltä löytyykin paljon lempivärejäni, valitsin ihanaa mattamustaa, ripaus betonia yhdistettynä kultaisilla yksityiskohdilla ja pehmeillä tekstiileillä. Silmä lepää. Myös joulutuotteita oli saapunut myymälään ja hypistelin niitä jo valmiiksi, eihän jouluun ole enää kuin 61 päivää  <3

Täällä vallitsee talvinen tunnelma, maanläheisiä sävyjä ja kynttilöiden loistetta. SOREN led-kynttilät ovat ihan ehdottomat kylppäriin ja kerrankin löysin oikean sävyiset led-kynttilät, liekki on juuri sitä sävyä mitä etsin. Näitä hamstraan vielä muutamat lisää keittiön puolellekin.

DSC_2330%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2294%20%E2%80%93%20kopio-horz.jpg

 

DSC_2267%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Kelloa olen suunnitellut tänne jo pitkään. Aamuisin on kiire laittaa hiuksia ja meikata, vähän väliä vilkuilen keittiön puolelle kelloa etttä joko pitää mennä. Nyt ei tarvitse enää kysellä lapsilta paljonko se on tai kurkkia oven raosta keittiöön. INGBERT kelloa löytyy kullanvärisenä sekä hopeisena.

Betoni sykähdyttää edelleen ja wc taitaa olla ainut tila mistä sitä ei vielä löydy 🙂 EMANUEL rasiaan mahtuu iso määrä pumpulipuikkoja tai vanulappuja. Tämäkin on uutuus Jyskissä, somalle rasialle keksii käyttöä muissakin tiloissa. Eteiseen hyvä esimerkiksi pikkutavaroille tai avaimien säilytyspaikaksi. Keittiöön teepusseille tai lastenhuoneeseen korurasiaksi kuten tyttö päättäväisesti sanoi kun otin rasian esille 😀

Meidän wc on aika suurehko, kun tilaa on paljon ympärillä voi sisustaa ja somistaakin sen mukaan. Ihanaa kun saa pienesineillä ja tekstiileillä somistettua tilasta viihtyisän ja kauniin. Puolet näistä neliöistä oli tarkoitus olla vaatehuonetta, mutta tää leidi päätti ennen lopullisia piirustuksia että haluan suuren vessan enkä ole katunut kertaakaan. Mahtuu vaikka koko perhe kerralla hampaiden pesulle.

DSC_2299%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

 

DSC_2251%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2259%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2334%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

 

DSC_2305%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

Tuotteet: KUNGSBACKA käsipyyhkeet valkoinen ja vaaleanharmaa / NYHAMMAR hammasharjamuki / NYHAMMAR saippuapumppu / INGBERT kello / NYHAMMAR wc-harja  / MALA poljinroskakori / EJNAR lyhty / HALVDAN lämpökynttilänjalka / SOREN led-kynttilät / EMANUEL rasia puukannella

Yhteistyössä JYSK. Lämmin kiitos yhteistyöstä ja ennen kaikkea kiitokset ystävällisestä ja lämpimästä asiakaspalvelusta Emilialle ja Teijalle! Oli ilo tulla myymälään kun heti ovelta toivotettiin tervetulleeksi.

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *