Reissusta kotiuduttu-Naantali

Reissusta kotiuduttu. Hetkeksi. Huomenna Tamperetta kohti. Suuntasimme siis lomamme Porin kautta Naantaliin, vaikka kotona suunnittelimme että ajamme suoraan Turkuun. Niin ne suunnitelmat muuttuu lennosta ja hyvä niin. Näki taas uusia, kauniita paikkoja. Naantali Campingissa olimme yhden yön. Rauhallisen, kivan sijainnin saimme camping-alueelta, numero oli muistaakseni 47. Asuntoauton oven kun aukaisi, näki suoraan merelle ohikulkevat laivat.

Loman tarkoitus oli käydä kaupungeissa, joissa emme ole aiemmin vierailleet. Meistä kaikista on aina mukava katsella uusia maisemia. Asuntoautolla kun olimme liikenteessä, emme etukäteen katsoneet yöpymispaikkoja vaan paikan päällä päätettiin mihin jäädään yöksi. Se tekikin reissuun extrakivaa jännitystä ja mielenkiintoisempaa lapsillekin.

Naantalin satama, vanhat rakennukset ja pihapiirit lumosivat kertaheitolla. Kuvankaunis paikka, jonne voisin lähteä heti uudestaan. Nuo kaupungin pienet, tunnelmalliset hotellit houkuttelivat portista sisään. Jotenkin aistin sellaisen rauhallisen tunnelman kun kävelin katuja pitkin ja kuvasin värikkäitä, vanhoja rakennuksia. Ihmisiä istui kahviloissa ja puistossa, sää helli meitä koko päivän. Itse asiassa koko lomamme ajan paistoi aurinko. Vettä tuli ainoastaan yhtenä päivänä.  En edelleenkään voi uskoa että kesä on ja jatkuu yhtä lämpimänä mitä se on ollut tähänkin asti. Minusta aivan huippua <3

Iltaa vietettiin uimarannalla ja kallion päällä. Sieltä näki saapuvat ja lähtevät laivat. Lapset piti viedä seuraavana päivänä Muumimaailmaan, mutta kukaan ei halunnutkaan sinne 🙂 Kuulema pikkulapsien paikka. Mun lapset kasvaa ihan liian nopeaa ❤ Reilu viikko kun koulut alkavat (niin mulla kuin lapsilla) ja lupasin rakkaille että tehdään vielä reissu Särkänniemeen. Suuntaamme sinne siis seuraavaksi. Rentoa loman jatkoa sitä viettäville! Seuraavassa postauksessa lisää reissukuvia, eksyimme Ruotsin puolellekin.. sain varattua viimeisen hytin täyteen buukatulta laivalta joten olihan se lähdettävä. Oisittepa olleet kärpäsenä katossa kun sanoin takapenkkiläisille että nyt lähdetään laivaan. Ilmeet oli näkemisen arvoiset.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *