Kasviprässi

orvokki

Keskiviikkoiltaa! Innostuin niin mikroon laitettavasta kasviprässistä että ilta menikin tätä testatessa. Piti heti teillekin näyttää kuvia kuivatetuista kukista. Onko tämä teille tuttu? Ostin kasviprässin Torista käytettynä, mutta näitä myydään kuulema askarteluliikkeissä. Orvokeista ainakin tuli aivan ihania ja värit säilyivät orvokkien kuivuttua. Testasin eri aikoja ja lämpötiloja meidän mikrossa ja sain testien jälkeen täydellisiä kukkia kun annoin ensin kukkien olla mikrossa 30 sekuntia ja sen jälkeen vielä 20 sekuntia lisää. Sitten vain varovasti irroitellaan kukat kasviprässistä irti.

orvokki

kasviprässi

Näistä osa lähtee äitienpäiväkortteihin koristeeksi. Tekis mieli lähteä heti ulkoa hakemaan kaikkea prässättävää ja kokeilla eri kasveja kasviprässiin. Ehkä maltan odottaa huomiseen. Pienempänä tykkäsin kerätä kasveja kirjan väliin ja kuivattaa niitä siellä. Muistan kun kirjojen välistä tipahteli aina yllätyksiä kun äiti luki jotain kirjaa meille ? Välillä niitä yllätyksiä putkahteli esiin joka sivun välistä ? Mikroon laitettava kasviprässi on nopeampi tapa kuivattaa kukkia ja säilyvätkin paremmin ehjinä. Tytön kanssa käydään huomenna etsimässä lisää kuivatettavaa, niitä käytetään tuleviin onnittelukortteihin ja ehkäpä tehdään jonkinlainen taulukin seinälle. Mukavaa iltaa ja loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolen ?

Ps. Vielä huomiseen asti alekoodi  whiteandblack30 voimassa Poster Storen julisteisiin klik

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *